Μια αντιπροσωπεία των φίλων της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, μίλησε στους παίκτες ζητώντας τους να σηκώσουν το κεφάλι μετά την ήττα με τον Άγιαξ και να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, καθώς επίσης ότι είναι μαζί τους και θα είναι μέχρι το τέλος.
Οι φίλοι της ΑΕΚ μαζεύτηκαν έξω απ’ το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη και τέσσερις οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης ως αντιπροσωπεία των υπολοίπων μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντας τους να σηκώσουν το κεφάλι και να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Άγιαξ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισαν ότι είναι μαζί τους και θα είναι μέχρι το τέλος που θα τους βρει να πανηγυρίζουν πάλι το πρωτάθλημα αγκαλιασμένοι.
Συγκεκριμένα τους είπαν: «Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσείς κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσείς είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο. Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς».
Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement