21.9
12:18

«Αγαπώ την ΑΕΚ, έδωσα τα πάντα για να κρατήσω τη σημαία ψηλά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βούλα Παπαχρήστου αποχαιρέτησε την Ένωση με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μια σημαντική μέρα για εμένα.Μια μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή.
Αγαπώ την ΑΕΚ και τον κόσμο της,ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα με υποστηρίζει και θα συνεχίσει να με χειροκροτά,γιατί επί 20 χρόνια μου έδωσε πολλά και του έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου κρατώντας τη σημαία με τον δικέφαλο ψηλά.

Ανοίγω νέο κεφάλαιο μπαίνοντας σε μια ζεστή οικογενειακή αγκαλιά,ενός συλλόγου που αποτελείται μόνο από ανθρώπους του στίβου,με απέραντη αγάπη και μεγάλο όραμα για αυτόν.Ανθρώπων,πρώην συναθλητών,που η αγάπη τους για μένα και η λαχτάρα τους να με αγκαλιάσουν είναι τόσο έντονη που μου δίνει το επιπλέον κίνητρο που χρειαζόμουν για να συνεχίσω κοιτάζοντας πάντα την κορυφή», έγραψε η Παπαχρήστου στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια σημαντική μέρα για εμένα.Μια μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή. Αγαπώ την ΑΕΚ και τον κόσμο της,ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα με υποστηρίζει και θα συνεχίσει να με χειροκροτά,γιατί επί 20 χρόνια μου έδωσε πολλά και του έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου κρατώντας τη σημαία με τον δικέφαλο ψηλά.Ανοίγω νέο κεφάλαιο μπαίνοντας σε μια ζεστή οικογενειακή αγκαλιά,ενός συλλόγου που αποτελείται μόνο από ανθρώπους του στίβου,με απέραντη αγάπη και μεγάλο όραμα για αυτόν.Ανθρώπων,πρώην συναθλητών,που η αγάπη τους για μένα και η λαχτάρα τους να με αγκαλιάσουν είναι τόσο έντονη που μου δίνει το επιπλέον κίνητρο που χρειαζόμουν για να συνεχίσω κοιτάζοντας πάντα την κορυφή.@kallistos_actiontrainingsl Α.Ο.ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ. Έχουμε να ζήσουμε πολλά μαζί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PapachristouV (@papachristouv) στις

Advertisement