20.9
14:35

Βιτόρια: «Να πάρουμε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Βιτόρια: «Να πάρουμε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Ο τεχνικός της Μπενφίκα τόνισε πως πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ, για να συνεχίσουν με νίκη την οποία αγνοούν 8 σερί αγώνες στους ομίλους.

Σε οκτώ σερί ματς έχει ηττηθεί η ομάδα από την Πορτογαλία σε ομίλους του Champions League, κάτι που θέλουν να σταματήσουν στον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Μπενφίκα δεν στάθηκε πολύ στους λόγους που ηττήθηκε η ομάδα του από την Μπάγερν Μονάχου, όμως τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν παρακάτω στην διοργάνωση και αυτό θα το πετύχουν μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αυτονόητο πως θέλαμε να νικήσουμε, αλλά αντιμετωπίσαμε την πιό δυνατή ομάδα του ομίλου, μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Μία ομάδα που συνηθίζει να πηγαίνει μακρυά στο Champions League. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Ηταν καταπληκτικοί και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους. Δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτε για την νίκη τους. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement