Οι εκδρομές για την Ολλανδία έχουν ξεκινήσει από χθες (17/9), σήμερα οι ταξιδιώτες είναι ακόμα περισσότεροι, ενώ αύριο (19/9) θα φτάσουν και οι τελευταίοι.
Πάνω από 2.100 Ενωσίτες θα βρεθούν στο Amsterdam Arena, καθώς ο συγκεκριμένος αριθμός είναι μόνο τα εισιτήρια που έδωσε ο Άγιαξ στην ΑΕΚ και έκαναν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι», αγόρασαν εισιτήρια από την πλευρά του Άγιαξ, για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπολογιστεί ο αριθμός του κόσμου της ομάδας που θα βρίσκεται εκεί την Τετάρτη.
Το βέβαιο είναι ότι η Ένωση δεν πρόκειται να νιώσει μόνη της. Ήδη εκδρομείς έχουν φτάσει και περιμένουν την ομάδα, ενώ από το πρωί ο κόσμος ξεκινάει από το αεροδρόμιο για το Άμστερνταμ, κυρίως με πτήσεις που κάνουν ενδιάμεσες στάσεις. Αύριο (19/8), θα κορυφωθεί η… προσέλευση του κόσμου, ενώ υπάρχουν και οι οδικές εκδρομές από τις γύρω χώρες, με τα παιδιά από την ξενιτιά να δίνουν ξανά δυνατό «παρών».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement