16.9
17:36

Θύμα έκπληξης στη Νάξο η Σπάρτη, αποκλείστηκε από τη Θύελλα Καμαρίου

AEK1924.gr team
Θύμα έκπληξης στη Νάξο η Σπάρτη, αποκλείστηκε από τη Θύελλα Καμαρίου
Advertisement

Η Θύελλα Καμαρίου, νεοφώτιστη ομάδα στη Γ’ Εθνική από τη Σαντορίνη, απέκλεισε τη Σπάρτη του Κριστόφ Βαζέχα από τους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-0 στη Νάξο.

H νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Θύελλα Καμαρίου υπέταξε (1-0) τη Σπάρτη στη Νάξο και την πέταξε εκτός από τους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 11ο λεπτό ο Μάριος Αργυρίου, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Πάντο.

Κάζο για την ομάδα της Football League, την οποία καθοδηγεί ο Κριστόφ Βαζέχα. Οι Λάκωνες προβλημάτισαν έντονα με την εμφάνισή τους, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, κατέστη ανέφικτο να παραβιαστεί η εστία του Ανδριόλα.

Η ομάδα της Σαντορίνης έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στους “32”, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84′ Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90′ Γατσέλος), Μαυρομάτης (74′ Ζανελάρι).

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστοφ Βαζέχα): Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58′ Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντος Ρέις (62′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81′ Καινούργιος), Βλαχομήτρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->