16.9
11:09

Πρώτη συνάντηση για την ακαδημίες σε πόλο και κολύμβηση

AEK1924.gr team
Advertisement

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα οκτώ το βράδυ (20:00) στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο χώρο των parking των κολυμβητηρίων, δεξιά από το κατάστημα αθλητικών ειδών, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση γονέων και προπονητών των ακαδημιών υδατοσφαίρισης και κολύμβησης της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση προς τους γονείς για τη λειτουργία των ακαδημιών αναφορικά με τις ημέρες, τις ώρες, τη συχνότητα των προπονήσεων ανά ηλικιακό τμήμα και των απαιτούμενο εξοπλισμό.

Την πρώτη συγκέντρωση θα συντονίσει ο επικεφαλής των ακαδημιών κ. Πέτρος Δεβερίκος ενώ το παρόν θα δώσουν ο team manager της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στην παρθενική της εμφάνιση, κ. Βασίλης Σιαμάνης καθώς και οι επικεφαλής του τμήματος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και κ. Γιώργος Κιρμίζογλου για να καλωσορίσουν τους γονείς στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι για τους αθλητές άλλων ομάδων θα πρέπει να προσκομιστούν τα απαραίτητα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Ομάδα, Αριθμός Δελτίου) το αργότερο μέχρι την 20/09/2018.

Το γραφείο ενημέρωσης των ακαδημιών της ΑΕΚ θα λειτουργεί καθημερινά στους χώρους του ΟΑΚΑ από τις πέντε (17:00) μέχρι τις εννέα (21:00) καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement