15.9
18:01

Μπλιέλιτσα: «Η Ελλάδα έπαιξε σαν ομάδα, για αυτό νίκησε»

AEK1924.gr team
Μπλιέλιτσα: «Η Ελλάδα έπαιξε σαν ομάδα, για αυτό νίκησε»

 Οι δηλώσεις που έκανε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα μετά τον αγώνα με την Ελλάδα , όπου στοιχείο «κλειδί» του αποτελέσματος ήταν η ομαδικότητα των Ελλήνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Ηταν πολύ άσχημο για εμένα να βλέπω την εθνική να παίζει στη διάρκεια του χειμώνα κι εγώ να μην είμαι παρών. Πέρασα 7 χρόνια παίζοντας για την Εθνική ομάδα και ήταν πολύ έντονο συναισθηματικά να παίζει η Εθνική χωρίς εμένα. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω για τη Σερβία.

Μου έλειψε η ατμόσφαιρα που συνάντησα στο Ηράκλειο. Πολύ! Μου άρεσε το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ηταν σπουδαίο και για τους φιλάθλους.

Οκ, μας λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα παιχνίδια που ακολουθούν αρχίζοντας από την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία και στη συνέχεια στα ματς που ακολουθούν τον Νοέμβριο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εδώ, στην Ευρώπη, το μπάσκετ είναι άμεσα συσχετισμένο με την ομάδα. Τα πάντα αφορούν στην ομάδα. Τόσο η επίθεση, όσο και η άμυνα. Μου έλειψε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για αυτό το λόγο χάσαμε από την Ελλάδα. Δεν παίξαμε ως ομάδα, κάτι που έκανε η Ελλάδα και μας νίκησε. Μπροστά στην κόσμο της η Ελλάδα παίζει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Μου έλειψε η Εθνική ομάδα πολύ. Αισθάνομαι περίφημα που επέστρεψα μετά από δύο καλοκαίρια απουσίας. Ωστόσο, εναντίον της Ελλάδας δεν παίξαμε τόσο ομαδικά. Για αυτό πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Είμαστε η Σερβία και δε γίνεται να παίζουμε έτσι. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθούμε”

Advertisement