14.9
08:38

Καμία υποτίμηση, όλοι ετοιμοπόλεμοι

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ένα 20ημερο «φωτιά» περιμένει τους Κιτρινόμαυρους, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ψάχνει τις κατάλληλες επιλογές για να διαχειριστεί τους σερί-απαιτητικούς αγώνες, τονίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μεγάλο είναι το πάθος της ομάδας να προχωρήσει έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει τους παίκτες του απόλυτα έτοιμους.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, που πρέπει να δώσουν το 100% για να σταθούν στο ύψος των υψηλών απαιτήσεων που οι ίδιο δημιούργησαν

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η διαχείριση ενός ρόστερ γεμάτου ικανούς παίκτες να αγωνισθούν, σε διαφορετικούς αγώνες ο καθένας, και έτοιμοι να προσφέρουν, έχοντας στο νου του το απαραίτητο ροτέισιον.

Οι εναλλαγές των παικτών ανά τους αγώνες, δίχως να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος, ίσως αποδειχθεί το… κλειδί της επιτυχίας για ένα σερί δύσκολων αγώνων. Οι κιτρινόμαυροι, μαζί με τον τεχνικό θα πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε ματς το ίδιο. Είτε με τον νεοφώτιστο ΟΦΗ, είτε με την Μπάγιερν Μονάχου.

Αυτή η διαχείριση (είτε σωστή – είτε λάθος) και τα αποτελέσματά της, θα πιστωθούν στον Ουζουνίδη γιατί αυτός έχει το… μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι. Μέχρι στιγμής έδειξε πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες εξίσου και περιμένει από όλους να είναι ετοιμοπόλεμοι αν πάσα στιγμή.

Advertisement