13.9
23:48

Απέρριψε Γιουνάιτεντ και διπλασιασμό μισθού ο Ερναντέζ το καλοκαίρι

AEK1924.gr team
Απέρριψε Γιουνάιτεντ και διπλασιασμό μισθού ο Ερναντέζ το καλοκαίρι

Ηγεμονική πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα διπλασίαζε τις ετήσιες απολαβές του, απέρριψε το καλοκαίρι ο Λουκά Ερναντέζ. 

Οι φανταστικές εμφανίσεις του 22χρονου αμυντικού την περσινή σεζόν, τόσο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και με την εθνική Γαλλίας, ανάγκασαν τη διοίκηση των Μαδριλένων να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιό του (είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017) το περασμένο καλοκαίρι, αυτή τη φορά μέχρι το 2024, βάζοντας παράλληλα ρήτρα αποχώρησης 80 εκατ. ευρώ.

Αυτό όμως δεν απέτρεψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ’ τον να προσεγγίσει τον Γάλλο αριστερό μπακ. Σύμφωνα με τη «Marca», οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε επικοινωνία με την Ατλέτικο την πρώτη εβδομάδα του περασμένου Αυγούστου, όντας διατεθειμένοι όχι μόνο να πληρώσουν τα 80 εκατ. της ρήτρας, αλλά και να προσφέρουν στον Ερναντέζ τις διπλάσιες απολαβές σε σύγκριση με αυτές που έχει στην Μαδρίτη.

Η απάντηση όμως που έλαβαν από τον νεαρό Γάλλο ήταν αρνητική. Ο Ερναντέζ προτίμησε να παραμείνει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και στην ομάδα στην οποία βρίσκεται από το 2007, όταν και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

«Βρίσκομαι στην ομάδα της ζωής μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο νεαρός αμυντικός και απ’ ότι φαίνεται το εννοεί. Είναι σχεδόν σίγουρο πως μεγάλοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν και στο μέλλον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά ο Ερναντέζ μοιάζει αποφασισμένος να παραμείνει στη Μαδρίτη και να γράψει ιστορία με τους «ροχιμπλάνκος».

Πηγή: sport-fm.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement