12.9
10:24

Δώστε κίνητρο στον Μάκη…

Advertisement

Από τον «Γολγοθά» στην κορυφή της Ευρώπης, η Βασίλισσα έχει διανύσει μια πορεία την οποία δεν θα είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει, αν δεν υπήρχε στο πλευρό της ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος ο οποίος όχι μόνο δεν έχει στηριχθεί όσο θα έπρεπε (αναλογικά με όσα έχει προσφέρει), αλλά επιμένει να κάνει κινήσεις για να τις βλέπουν… 700 άνθρωποι. Γράφει στον psyxiatRo, η Πένυ Μακρή.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Μάκη Αγγελόπουλου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την μπασκετική ΑΕΚ και κυρίως όσοι γνώριζαν το όραμα του θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν «τρελό»! Στόχος η μεγάλη επιστροφή, η εδραίωση ξανά στην ελίτ των καλύτερων ομάδων και τα τρόπαια, απέναντι στον φόβο της αποτυχίας, αλλά και την τεράστια δυσκολία ο κόσμος να πιστέψει και να επανέλθει στο πλευρό της ομάδας.

Βήμα – βήμα, με τη «δίψα» του απλού οπαδού, μέσα από λάθη, αστοχίες, δυσκολίες αλλά πάνω από όλα με πείσμα να την επαναφέρει στις δόξες, ο Αγγελόπουλος έχει δώσει τα πάντα για τη Βασίλισσα και συνεχίζει απτόητος, παρά το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά τα «μπαμ» στις μεταγραφές, η πώληση των διαρκείας παραμένει… ντροπιαστική.

Ύστερα από μια απολύτως επιτυχημένη σεζόν, μετά από την εκπληκτική διοργάνωση ενός Final Four, που ζήλεψαν όλοι και διαφήμισε το ελληνικό μπάσκετ, μετά την επιστροφή και στις εγχώριες επιτυχίες, μετά από μια ταινία – οδηγό για το μέλλον και κυρίως μετά την απόφαση οι τιμές των διαρκείας να μειωθούν συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται.

Κάτι παραπάνω από 700 διαρκείας έχουν πωληθεί ύστερα από 2,5 μήνες που βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, γεγονός που απογοητεύει και δικαίως. Η ΑΕΚ έχει γράψει ιστορία και τη νέα σεζόν είναι αδιανόητο να αγωνίζεται με 700 διαρκείας. Είναι αδιανόητο να βλέπω εγώ και άλλοι 700 τον παιχταρά Μασιούλις, είναι αδιανόητο ο Μάκης να κάθεται στην πολυθρόνα του απέναντι σε άδειες κερκίδες.

Είναι απογοητευτικό να υπάρχουν απαιτήσεις χωρίς να υπάρχει στήριξη. Δεν γίνεται να γεμίζουν τα γήπεδα στα εκτός έδρας ματς της ομάδας και το ΟΑΚΑ να παραμένει «κρύο» τη στιγμή που υπάρχει προσπάθεια για να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» η ΑΕΚ, παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται εδώ και χρόνια.

Ο Αγγελόπουλος είναι πεισματάρης, όμως χωρίς κίνητρο δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει την προσπάθεια μόνος του. Μόνο με τους λίγους πιστούς. Δώστε κίνητρο στον Μάκη να συνεχίσει να κρατά ψηλά την σημαία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-19

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας 2018-2019 συνεχίζεται κανονικά από το Διαδίκτυο, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS).

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παιδικά Εισιτήρια

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν  στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Για τους / τις ανήλικους/ανήλικες με ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2001 έως και 2007 θα ισχύσει η παραπάνω αναγραφόμενη έκπτωση 50% σε όλα τα διαζώματα πλην των Courtside, Baseline και VIP.

Το παιδικό εισιτήριο θα μπορεί να αγοράζεται μόνο από κηδεμόνα, με την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίου από τον/την ίδιο/ίδια και με την προσκόμιση ενημερωμένου πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού.

Η χρήση του παιδικού εισιτηρίου είναι αυστηρά προσωπική για τον/την δικαιούχο του και η ταυτοποίησή του/της δικαιούχου κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο είναι επιβεβλημένη.

ΑΜΕΑ

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ, σε συγκεκριμένη ζώνη στο γήπεδο (115), σε τιμή 50 ευρώ. Το εισιτήριο για ΑΜΕΑ θα μπορεί να αγοράζεται από τον ίδιο, με την προσκόμιση έγκυρου πιστοποιητικού.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (Γραφείο 2220, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.aekbc.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekbc.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ – επιβεβαίωση με λογιστήριο

Με κάρτες

Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 3 άτοκες δόσεις. Για τις κατηγορίες Courtside, Baseline & VIP οι δικαιούχοι μπορούν να καταβάλουν έως 5 άτοκες δόσεις).

Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)

Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 – ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο».  Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

Με μετρητά

Για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά.

Advertisement