Η Εθνική νίκησε με 1-0 την Εσθονία εκτός έδρας, έχοντας για 90 λεπτά αγωνιζόμενους τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας πέρασε στο 51ο λεπτό στον αγώνα.
Τριπλή εκπροσώπηση είχε η ΑΕΚ στη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Εσθονίας εκτός έδρας με 1-0. Συγκεκριμένα, οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε ως αλλαγή στο 51ο λεπτό του αγώνα στη θέση του Μήτρογλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αρχηγός της ΑΕΚ και ο γκολκίπερ της ομάδας είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο ματς απέναντι στους Εσθονούς, ενώ και ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση όσο αγωνίστηκε.
Μάλιστα, μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πέτρος Μάνταλος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Εθνική, αλλά νικήθηκε απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ. Απ’ την άλλη ο Μπάρκας με δυο τρεις επεμβάσεις του κατέβασε τα ρολά για να φύγουν με τη νίκη απ’ το Ταλίν και μπουν με το δεξί στο Nations League.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement