29.8
11:48

Τι άλλο να κάνει;

Advertisement

Είμαι στους «32» κορυφαίους της Ευρώπης και την μιζέρια απλά την έχει αποβάλει το πετσί μου. Την έζησα για τα καλά και δεν την χρειάζομαι πλέον. Δεν ταιριάζει στην ομάδα μου, δεν ταιριάζει στη νοοτροπία μου. Ήταν μια κακή παρένθεση… Πέρασε και πάει –Τα… λέει με τον #psyxiatRo η Πένυ Μακρή

Καμία κόκκινη κάρτα δεν μπορεί να καλύψει την χαρά της πρόκρισης, την γιορτή υπό βροχή στο ΟΑΚΑ, την ανατριχίλα και τη συγκίνηση όταν το σεντόνι δημιουργούσε «κύμα» στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Καμία μεταγραφή που δεν προχώρησε και κανένα άγχος δεν επιτρέπεται να ξεπεράσει την ιστορική στιγμή της ΑΕΚ και την μεγάλη επιστροφή της στα αστέρια και στην ελιτ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Η ΑΕΚ μέσα σε μια πενταετία άλλαξε την μοίρα της, πλήρωσε τα λάθη της και ξεκίνησε μια πορεία με ταβάνι τον ουρανό.

«Τι άλλο να κάνουμε;» είπε ο Μελισσανίδης μετά την πρόκριση και όσο το σκέφτομαι, όντως! Τι άλλο να κάνει αυτή η ομάδα; Κύπελλο πήρε «ανακοινώνοντας» την μεγάλη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, πρωτάθλημα πήρε, στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης επέστρεψε και όλα αυτά… στο περιθώριο της μεγαλύτερης επιστροφής της! Αυτής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σπίτι της!

Μια ομάδα – οικογένεια, «δούλεψε» το μέταλλο του νικητή και έμαθε να μην χάνει. Να μην τα παρατάει. Αλλά ακόμα προσπαθεί να βγάλει την μιζέρια από πάνω της. Γιατί τα χρόνια ήταν πολλά και γιατί ορισμένοι, ευτυχώς λίγοι πλέον, έχουν συνηθίσει πρώτα να γκρινιάζουν και μετά να χαίρονται.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι εποχές τις μιζέριας κύριοι… Και αφού δεν το καταλάβατε πέρσι, θα το καταλάβετε φέτος. Όχι γιατί υπάρχει κάποιος που θα ασχοληθεί σοβαρά για να αλλάξει την άποψη του άλλου, αλλά γιατί η ΑΕΚ θα σας αναγκάσει.

ΑΕΚ θα πει να χτυπάει η καρδιά δυνατά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

ΥΓ Ο Λιβάγια έκανε λάθος, ο Λόπες το ίδιο.  Η ΑΕΚ ξέρει πως θα τους τιμωρήσει, οι παίκτες έχουν ήδη τιμωρηθεί. Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι ότι θα βλέπουν την ομάδα από την κερκίδα σε ματς που θα παρακολουθεί όλη η Ευρώπη. Ακόμα και αυτό αρκεί. Μέχρι εκεί, ο λιθοβολισμός είναι για τους αναμάρτητους.

ΥΓ1 Αυτός ο κόσμος ανήκει στα αστέρια!

ΥΓ2 Ένα σχόλιο που διάβασα το βράδυ μετά την πρόκριση από φίλο της ΑΕΚ (μάλλον) έγραφε χαρακτηριστικά: “Γιατί να χαρώ; Πάλι με την ψυχή στο στόμα.”. Αλήθεια τώρα ρε φίλε; Αλήθεια;;;

 

 

 

Advertisement