
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται στο αεροπλάνο ταξιδεύοντας με προορισμό την Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του στον Άρη.
Ο Πέδρο Βίτορ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει απ’ την ΑΕΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που μεταγράφηκε πριν λίγες εβδομάδες απ’ την Σπορτ Ρεσιφέ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, με συγκεκριμένους όρους που θα τον εμπλέκουν με την Ένωση.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συγκεκριμένα, η συμφωνία αναφέρει ότι η Ένωση θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και σε περίπτωση που θέλει να πάρει τον παίκτη πίσω, θα έχει τον πρώτο λόγο.
Μια συμφωνία που θυμίζει αυτή ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Σβάρνα, με τον Έλληνα αμυντικό να μεταγράφεται σήμερα στους Κιτρινόμαυρους.
Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πέδρο Βίτορ στα social media:
