29.8
00:27

Μελισσανίδης: «Αφήστε τα εξτρέμ…»

Κώστας Κοσικίδης
Μελισσανίδης: «Αφήστε τα εξτρέμ…»
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να μιλήσει για τις μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα, θέλοντας να αναφερθεί καθαρά και μόνο στη μεγάλη πρόκριση που πέτυχε η Ένωση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

«Είμαστε τυχεροί όλοι όσοι ζούμε αυτή την προσπάθεια. Μετά από 5 χρόνια, όλη η πορεία που κάναμε ανταμείφθηκε με την συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμμετοχή. Εμείς συνεχίζουμε. Βέβαια μας βγήκε η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και πήραμε την πρόκριση στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Μετά από 5 χρόνια προσπάθειας, ήρθε η ανταμοιβή. Κανείς δεν το πίστευε, αλλά εμείς το πιστεύαμε».

«Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στους ομίλους του Champions League, ήταν μια ομαδική προσπάθεια και το καταφέραμε».

Για μεταγραφές και την απόκτηση εξτρέμ είπε: «Ποια εξτρέμ; Αφήστε τα αυτά τώρα, δεν είναι η ώρα…»

Για το πλάνο που έχει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και αν νιώθει ικανοποίηση είπε: «Εγώ δεν έχω κάνει το πλάνο, είμαι μέρος του κι’ εγώ. Τι άλλο να κάνουμε; Πήραμε κύπελλο, πήραμε πρωτάθλημα, μπήκαμε στους ομίλους του Champions League τι άλλο να κάνουμε…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->