11.8
17:30

Μπάλαζ στο ΑΕΚ1924: «Με τον κόσμο θα φτάσουμε στην κορυφή!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο υψηλόσωμος ίντερ της ΑΕΚ, ανακοινώθηκε σήμερα (1/8) από την ομάδα και κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, ως κιτρινόμαυρος αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924.

Έτοιμος να φτάσει στην κορυφή με την ΑΕΚ είναι ο Μάρος Μπάλαζ, ο οποίος περιμένει να συναντήσει από κοντά τον κόσμο και να ζήσει την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο.

Ο διεθνής Σλοβάκος αποκαλύπτει πως μίλησε με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ραντούλοβιτς, αλλά και με έναν ακόμη γκολκίπερ που έπαιζε πριν 7 χρόνια στην χώρα μας, τονίζοντας πως του είπαν τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις στο ΑΕΚ1924:

Για το αν παρακολουθούσε την ΑΕΚ πριν ακόμα ενδιαφερθεί για εκείνον:

«Φυσικά! Έχω παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, είδα την δεύτερη θέση στο Challenge Cup και μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έχω δει μερικά παιχνίδια από το Final-Four, απέναντι στον Ολυμπιακό. Οπότε μερικά πράγματα τα ξέρω και άλλα θα τα μάθω.»

Για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος, ειδικά στα κρίσιμα ματς:

«Περιμένω να γνωρίζω τον κόσμο από κοντά. Μου αρέσει η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θα έχει ενδιαφέρον να τους συναντήσω. Πιστεύω πως μαζί με τον κόμσο θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να φτάσουμε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση».

Για το αν μίλησε με κάποιον για να «μαζέψει» πληροφορίες για την ΑΕΚ:

«Μόνο με τον μανατζέρ μου και ένα γκολκίπερ που έπαιζε στην Ελλάδα πριν επτά χρόνια, μου είπε τα καλύτερα για την ΑΕΚ. Επίσης μίλησε πριν 2-3 μέρες με τον Ραντούλοβιτς που αγωνίζεται στην ομάδα».

Advertisement