10.8
09:04

Επιστρέφει το Super Cup για να βαφτεί «κιτρινόμαυρο»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Για την πρώτη κούπα της χρονιάς ετοιμάζονται οι Kιτρινόμαυροι, με το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ να «δουλεύει» με ενισχυμένο ρόστερ.

Αφού κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του τμήματος, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος, οι αετοί είναι έτοιμοι να… πετάξουν και στο Super Cup που επιστρέφει.

Ο προπονητής Ζιάβας προετοιμάζει το πλάνο της ομάδας για να αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Δούκα, έχοντας μικρές διαφορές στο έμψυχο δυναμικό, με προσθαφαιρέσεις.

Σημαντική απώλεια είναι αυτή του αρχηγού, Χρήστου Αχή, η οποία όμως θα καλυφθεί από τους Θεοφίλου και Ηλιάδη, όπως τόνισε μέσα από την συνέντευξή του στο ΑΕΚ1924 ο Έλληνας τεχνικός.

Στην διάθεση του κ. Ζιάβα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, Ούγκο Ραμάντα, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, όπως και ο ίδιος τόνισε.

Ο τίτλος του Super Cup, έρχεται ύστερα από αρκετά χρόνια και οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο για φέτος στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και όλοι θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους για φέτος.

Advertisement