09.8
23:15

Οι εξετάσεις θα κρίνουν του Μπογέ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός εξτρέμ θα προβεί πρώτα σε εξετάσεις για να κριθεί η κατάσταση του και αν θα υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την ρεβάνς με την Σέλτικ.

Ο Λούκας Μπογέ είχε επιλεχτεί στο χθεσινό αγώνα με την Σέλτικ για να ξεκινήσει στη βασική εντεκάδα. Όμως, κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Αργεντινός εξτρέμ στους κοιλιακούς, τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εντεκάδας και αποστολής, βάζοντας στη θέση του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τον Χουλτ και τον Αλμπάνη, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ από αύριο θα ξεκινήσει να σκέφτεται την ρεβάνς με την Σέλτικ, αλλά έχοντας ένα ερωτηματικό όσον αφορά την περίπτωση του Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός άσος, θα υποβληθεί πρώτα σε κάποιες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα του προβλήματος του και μετέπειτα θα φανεί αν θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ο παίκτης δύσκολα θα συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του «Ούζου». Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν απ’ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, κρατώντας μέχρι τότε τους ανθρώπους της Ένωσης και ειδικότερα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, σε αγωνία.

Να θυμίσουμε ότι εκτός πλάνων έχουν τεθεί και οι τραυματίες Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι και Πέτρος Μάνταλος, αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς του Celtic Park.

Advertisement