
Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκθείασε το νέο απόκτημα της Βασίλισσας.
«Είμαι χαρούμενος που ο Χάουαρντ βρήκε μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα δυνατό πρωτάθλημα και σε μια όμορφη χώρα», για να προσθέσει: «Θα βοηθήσει σίγουρα πολύ την ΑΕΚ με τις δεξιότητες και τις ικανότητές που έχει», είπε ο Μπλατ στο gazzetta.gr.
Όσο για την προσαρμογή του στην ελληνική πραγματικότητα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι και πρώην τεχνικός των Καβαλίερς χαρακτήρισε τον πρώην παίκτη του «χαμαιλέοντα»: «Πάντα υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής για κάποιον που έρχεται σε μια καινούρια ομάδα, σε ένα νέο μέρος. Ωστόσο, ο Χάουαρντ έχει δείξει μέσα από την καριέρα του πως μπορεί να προσαρμόζεται, να ζήσει και να ανθίσει σε διαφορετικά περιβάλλοντα και μέρη».
Ο Μπλατ είχε εισηγηθεί για την μεταγραφή του Σαντ Ρους από την Νίμπουρκ στην Νταρουσάφακα πέρυσι και φαίνεται πως έχει σε εκτίμηση τον 27χρονο: «Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, είμαι σίγουρος πως θα τα πάει εξαιρετικά στην ΑΕΚ και τού εύχομαι ό,τι καλύτερο. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement