05.8
16:53

Στη Φιλαδέλφεια και τη νέα σεζόν τα κορίτσια της ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί και φέτος ως έδρα της, το σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα, είχε αναζητήσει την έδρα που θα χρησιμοποιούσε η ομάδα για έδρα την επόμενη χρονιά.

Εν’ τέλει δεν άλλαξε τίποτα και η Ένωση ήρθε σε συμφωνία ώστε και τη νέα σεζόν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ να χρησιμοποιεί ως έδρα το σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Εθνική Οδό.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, μετά τον 15Αυγουστό, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν, κατά κύριο λόγο με τις εμφανίσεις και τα προπονητικά τα οποία τα έχει αναλάβει η Macron. Μια νέα χορηγική συμφωνία με την Ένωση που θα ξεκινήσει την συνεργασία της από φέτος.

Και τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί ως έδρα της το σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μετά το 15Αυγουστο, ενώ ήδη οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής «τρέχουν» ώστε όλα να είναι έτοιμα και με το νέο αθλητικό υλικό, το οποίο θα ετοιμάσει η εταιρεία Μacron.

Advertisement