29.7
11:43

«Ζούμε μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τι λένε οι άνθρωποι του τμήματος πόλο της ΑΕΚ για την άνοδο του τμήματος στην Β’ Εθνική αλλά και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Δάνδολος είπε : «Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η άμεση άνοδος του νεοσύστατου τμήματος του πόλο της ΑΕΚ στη Β´εθνική. Η ομάδα έχει ακόμα ένα στόχο να πετύχει που είναι ο τίτλος του πρωταθλητή. Θα ξεκουραστούμε για μερικές ώρες και θα τα δώσουμε όλα στον τελικό σήμερα το απόγευμα».

Ο επικεφαλής των αγωνιστικών τμημάτων κ. Γιώργος Κιρμίζογλου δήλωσε : «Είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη του βασικού μας στόχου. Δε σας κρύβω ότι ακόμα και έμπειροι παίκτες μας διαισθανόμενοι το βάρος του ονόματος της ΑΕΚ είχαν την προσήλωση και το αγωνιστικό άγχος ενός επαγγελματία σε μεγάλη διοργάνωση. Πάμε για τον τίτλο το απόγευμα γιατί εκτός από την ΑΕΚ θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη των αδικοχαμένων μελών της οικογένειας μας, του Γρηγόρη, του Αντρέα και της Εβίτας».

Ο έφορος του τμήματος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος τόνισε : «Ζούμε μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς και του συγκεκριμένου πλάνου που είχαμε εδώ και 1,5 χρόνο. Κάναμε αυτό που υποσχεθήκαμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Δε σας κρύβω ότι δε μπορούμε να το χαρούμε όσο θα θέλαμε και όσο μας αξίζει γιατί είμαστε επηρεασμένοι, όπως όλος ο κόσμος από την άδικη απώλεια τόσων ανθρώπων. Εμείς χάσαμε κοντινούς μας ανθρώπους μέσα από την οικογένεια της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα για να τιμήσουμε τη μνήμη του Γρηγόρη, του Αντρέα και της Εβίτας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement