27.7
16:20

Γραμματικός: «Περιμένουμε έναν αριστερόχειρα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τι είπε ο Έλληνας  κόουτς με δηλώσεις του μετά το ξεκίνημα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Γραμματικός:

«Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό από πέρυσι. Υπάρχουν και νέες προσθήκες. Η ΑΕΚ είναι απαραίτητο να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί το πρωτάθλημα, κύπελλο και όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη – αν και έχουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη κλήρωση. Αλλά θα δούμε» τόνισε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΚ και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θέλουμε να αλλάξουμε και να προσθέσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά αλλά και την απόκτηση ενός αριστερόχειρα ο ίδιος είπε: «Περιμένουμε και έναν αριστερόχειρα. Πιστεύω μέσα σε μια εβδομάδα, δέκα ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Είναι δύσκολη περίοδος και υπήρξε έλλειψη αριστερόχειρων, κι όσοι υπήρχαν ήταν απλησίαστοι ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Θέλω να τελειώσει γρήγορα το θέμα γιατί θέλω να κοντά στην ομάδα και στην προετοιμασία. Για τερματοφύλακα έχουμε δύο, ελπίζω να βρούμε κι έναν τρίτο – Έλληνα, όχι ξένο – να μας βοηθήσει κι αν μπορέσει να διεκδικήσει θέση, γιατί όχι».

Advertisement