24.7
12:06

Στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ η ΑΕΚ

Άνθρωπος του Ουζουνίδη θα παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσεις του ζευγαριού, του οποίου ο νικητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ένωση στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ξεκίνησε ακριβώς μετά την κλήρωση στη Νιόν. Η κληρωτίδα έβγαλε το ζευγάρι Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, με τον νικητή να είναι αντίπαλος του Δικεφάλου στον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλοντας να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο πρώτο ματς στις 7 ή 8 Αυγούστου, έχουν προγραμματίσει ταξίδια σε Σκωτία και Νορβηγία, προκειμένου να κατασκοπεύσουν τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, άνθρωπος του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να βρεθεί και στα δύο γήπεδα, έτσι ώστε να συλλέξει στοιχεία και να έχει εικόνα από τους πιθανούς αντιπάλους της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement