
Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι θα ζητήσει να κρατηθεί ένα λεπτό σιγής στο φιλικό της Τετάρτης (25/7) με την ΑΕΚ, αλλά και να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές.
ην Τετάρτη (25/7, 19.00, Nova 1) ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση και ανέφεραν ότι θα θα ζητήσουν να κρατηθεί ένα λεπτό σιγής πριν από το ματς, αλλά και να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές με τους δεκάδες νεκρούς στην Αττική.
Αναλυτικά: “Μετά την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στην Αττική από τις φονικές πυρκαγιές, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ζητήσει πριν από την έναρξη του αυριανού φιλικού αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια”.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement