
Εντυπωσιασμένος από το υλικό που παρέδωσε η ΑΕΚ στην κλήρωση ήταν ο εκπρόσωπος της Σέλτικ, Ρόνι Χόθορν, στέλεχος της Σέλτικ από το 2002 και επικεφαλής οργάνωσης όλων των αγώνων της σκοτσέζικης ομάδας
«Θα παίξουμε με μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ευρώπη» ήταν τα λεγόμενα του στους εκπροσώπους της ΑΕΚ και χαμογέλασε όταν συζητήθηκε το θέμα της παράδοσης της ΑΕΚ με τις σκοτσεζικες ομάδες
«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, κάνατε πολύ καλή δουλειά» είπε γελώντας όταν του είπαμε ότι για πρώτη φορά η ΑΕΚ έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τη Ρειντζερς.
Και στη Σέλτικ και στην εκπρόσωπο της Ροζενμποργκ η ΑΕΚ παρέδωσε αναλυτικό booklet με την ιστορία της ΑΕΚ, το νέο γήπεδο, και όλα τα χρηστικά στοιχεία και να στικάκι της ΑΕΚ με όλο το υλικό αλλά και το video που έχει ετοιμάσει εδώ και δυο χρόνια με την ιστορία της ομάδας.
Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Σέλτικ έδειξε το χώρο που προορίζεται για φιλοξενούμενους στο Σέλτικ Πάρκ και μπορεί να χωρέσει κοντά στους 3000 αντιπάλους οπαδούς, δεν είναι πέταλο αλλά είναι γωνιακή θύρα ενώ ρώτησε πόση είναι η χωρητικότητα για τους Σκωτσέζους στο ΟΑΚΑ (θύρες 20-22) αλλά επιφυλάχτηκε για το πόσους βλέπει να έρχονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement