20.7
09:16

«Τελειώνει» και με Άλεφ

AEK1924.gr team
«Τελειώνει» και με Άλεφ

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος μέσος, ολοκληρώνοντας την μετακίνησή του στην ομάδα.

Στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν η απόκτηση ενός (τουλάχιστον) κεντρικού χαφ και αυτό θα συμβεί με την απόκτηση του Άλεφ Ντος Σάντος.

Έχοντας «χάσει» έδαφος η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ, η ΑΕΚ περιμένει σήμερα (20/7) τον χαφ στην Αθήνα, για να τον κάνει και τυπικά δικό της, δίχως να κλείνει την πόρτα για περαιτέρω ενίσχυση στην θέση αυτή.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους (1+4 χρόνια). Η συμφωνία με την Μπράγκα αφορά μονοετή δανεισμό και ρήτρα εξαγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 1.850.000€.

Με αυτή την προσθήκη (τρίτη διαδοχική σε ισάριθμες μέρες) αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση ενίσχυσης της Ένωσης, τουλάχιστον μέχρι τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του Champion’s League.

Ο Έλληνας τεχνικός αισθάνεται ικανοποιημένος με το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ και είναι έτοιμος να αρχίσει το «στήσιμο» της ομάδας, έχοντας κατά μεγάλο ποσοστό το έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement