16.7
09:09

Ο… δύσκολος Ουζουνίδης

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο προπονητής, έχοντας πλέον βασικό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, απεδείχθη αρκετά απαιτητικός όσο αναφορά στα στοιχεία που μετατρέπουν σε ιδανική προσθήκη έναν παίκτη.

Έχει αποδειχθεί, μέσα από τις διάφορες περιπτώσεις παικτών που ακούστηκαν, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σημαντικό λόγο στην μεταγραφική πολιτική των κιτρινόμαυρων.

Ενώ προτείνονταν συνεχώς ονόματα στον ίδιο, επίλεγε να απορρίπτει κάθε ένα που είχε την παραμικρή υποψία πως δεν θα ανταποκρινόταν στα αγωνιστικά του θέλω και δεν θα βοηθούσε την ΑΕΚ στον επιθυμητό  βαθμό.

Τα σενάρια περί… σχίσματος ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, είδαν το φως της δημοσιότητας, την στιγμή που ο Εβρίτης τεχνικός δεν ικανοποιούταν από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Τελικώς αποδείχθηκε πως ο τεχνικός της Ένωσης αποτελεί έναν δύσκολο κριτή για τους ποδοσφαιριστές που του πρότειναν, ψάχνοντας τον απόλυτο συνδυασμό. Ταλέντο, εμπειρία και νεαρή ηλικία ήταν τα στοιχεία που έριξε το βάρος.

Αυτά φάνηκε πως διέκρινε στους Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε, οι οποίοι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι επόμενες προσθήκες της ομάδας. Όλοι τους σε καλές ηλικίες, με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και ομάδες, μοιάζουν ιδανικές περιπτώσεις ενίσχυσης.

Ωστόσο, είναι γνωστό πως καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται «κλεισμένη», πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές. Αυτή την φορά όμως όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μεταγραφικό ντεμαράζ, με την… υπογραφή του δύσκολου κύριου Ουζουνίδη.

 

 

Advertisement