15.7
19:00

Μάνατζερ Φλέτσερ: «Δεν έχει μιλήσει κανείς από τον ΠΑΟ μαζί μου»

AEK1924.gr team
Μάνατζερ Φλέτσερ: «Δεν έχει μιλήσει κανείς από τον ΠΑΟ μαζί μου»

Ο ατζέντης του Στίβεν Φλέτσερ, Σκοτ Φίσερ ισχυρίστηκε στο gazzetta.gr πως δεν έχει γίνει καμιά επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Σκωτσέζο στράικερ. «’Εχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν έχω μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟ», τόνισε χαρακτηριστικά.  

Ο Στίβεν Φλέτσερ φέρεται να βρίσκεται στην pole position των επιλογών του Νίκου Νταμπίζα για την εμπροσθοφυλακή του Παναθηναϊκού, μολονότι η περίπτωση του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι.

Ο 31χρονος επιθετικός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχει αγωνιστεί σε Χιμπέρνιαν, Σάντερλαντ, Γουλβς, Μπέρνλι, ενώ πέρασε και από το Σαμπιονά παίζοντας για ένα εξάμηνο στη Μαρσέιγ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του έμπειρου φορ, Σκοτ Φίσερ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε πως ο Σκωτσέζος διεθνής έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

«Ο Στίβεν Φλέτσερ έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Έχασε το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, όμως τώρα έχει αναρρώσει και είναι πανέτοιμος.

Ανυπομονεί να αγωνιστεί στη νέα σεζόν και να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ να επιστρέψει στην Premier League.

Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού αναφορικά με την διαθεσιμότητα του Στίβεν. Εάν ενδιαφέρονται να τους προωθήσετε τα στοιχεία μου».

Advertisement