Δημοσίευμα από την Ισπανία εμπλέκει την Ένωση με τον εξτρέμ της Λας Πάλμας.
Τον 22χρονο Ματέο Γκαρσία εμφανίζει ότι υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ η Marca, η οποία αναφέρει ότι ο Αργεντινός δεν υπάρχει στα πλάνα της Λας Πάλμας και «βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που είναι για να πάρουν μεταγραφή και το μέλλον του θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα».
«Η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του εξτρέμ από την Αργεντινή» αναφέρει το άρθρο για τον Γκαρσία, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον Άρη: «Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να ενισχύσει την άμυνά της με τον Νταβίντ Σιμόν και η Λας Πάλμας δεν βλέπει με κακό μάτι την έξοδο και δεν αναμένεται να βάλει εμπόδια σε αυτές στις διαπραγματεύσεις».
Ο Γκαρσία μέτρησε φέτος 32 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβισιόν με την Αλκορκόν, όπου είχε δοθεί δανεικός και σκόραρε δύο φορές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement