Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως διαβάσατε στο ΑΕΚ1924, βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε προσωπικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια για να ευχηθεί «καλό ξεκίνημα» στους ποδοσφαιριστές.Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων έδωσε το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης,
ο οποίος επισκέφθηκε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο γραφείο του και του ευχήθηκε προσωπικά.
Από εκεί και πέρα, παρουσία Μπαγεβιτς, Λυμπερόπουλου, Δημητριαδη και όλου του σταφ μίλησε για λίγο στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν από την προπόνηση.
«Καλό ξεκίνημα να έχουμε και πάνω απ όλα υγεία σε όλους. Όλοι γνωρίζετε τις απαιτήσεις του club, είμαστε οι πρωταθλητές και με αυτό το δεδομένο μπαίνουμε στη νέα σεζόν.
Όλοι γνωρίζετε τον νέο μας προπονητή, το γήπεδό μας πλησιάζει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα Για τους στόχους μας δεν χρειάζεται να σας μιλήσω, όλοι τους γνωρίζετε! Πάμε και πάλι για το πρωτάθλημα και αυτό που θέλουμε είναι ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε ολοι εδώ και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Σας εύχομαι υγεία! Καλή αρχή! Πάμε όλοι δυνατά με οδηγό μας την περσινή σεζόν!», είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement