25.6
10:53

«Τρέχει» για προπονητή

Πένυ Μακρή
Advertisement

Η ΑΕΚ θα πρέπει σιγά σιγά να βρει τον κατάλληλο για τον πάγκο της έτσι ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Σε εγρήγορση βρίσκονται στη Βασίλισσα σχετικά με το θέμα του προπονητή, καθώς χωρίς αυτόν δεν μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι απαιτητική μετά την… τροπαιούχα πορεία της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην Ένωση ψάχνουν τον ιδανικό για τον πάγκο και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους, έτσι ώστε να πάρουν την καλύτερη απόφαση. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα άλλο θέμα σχετικά με τις μεταγραφές ή τις τυχόν παραμονές.

Η ΑΕΚ έχει «σίγουρους» τους Σάκοτα, Λαρεντζάκη, Άτιτς, Αγραβάνη και Τσαλμπούρη – Σκουλίδα (είχαν δοθεί δανεικοί) και είναι στην ευχέρεια της να κρατήσει τους Καββαδά και Ξανθόπουλο, οι οποίοι έχουν το +1 στο συμβόλαιο τους. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την αρχική συμφωνία με τον Γιαννόπουλο, ενώ είχε μια πρώτη κουβέντα με τον Πάντερ.

Όσον αφορά το θέμα του head coach, το όνομα του Ηλία Ζούρου έπαιξε δυνατά, ωστόσο δεν υπήρχε καμία συμφωνία, προς το παρόν τουλάχιστον, με την περίπτωση του να… «διχάζει».  Ο κόσμος περιμένει από την Βασίλισσα προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά για τη νέα σεζόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος αφουγγράζεται τους Ενωσίτες, γι αυτό και δεν έχει βιαστεί να προχωρήσει σε κάποια κίνηση που ενδεχομένως να φέρει αντιδράσεις.

 

Advertisement