25.6
09:19

Τελική ευθεία για Πόνσε!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μέσα στην εβδομάδα φαίνεται πως θα τελειώσει θετικά το θέμα του Αργεντινού φορ στην ΑΕΚ και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις υπογραφές και τις ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί ένα μέρος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ρόμα να έχει ολοκληρωθεί για τον δανεισμό του Εζεκιέλ Πόνσε, αλλά οι δυο ομάδες δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής σε οριστική συμφωνία.

Κι’ αυτό γιατί υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα τους, όσον αφορά στη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η Ρόμα ήθελε η ρήτρα να ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ, για τον Αργεντινό φορ. Απ’ την άλλη η Ένωση ζήτησε να διαπραγματευτεί το συγκεκριμένο ποσό για να το ρίξει στα 5 εκατ. ευρώ, με τους «Ρωμαίους» σε πρώτη φάση να είναι ανένδοτοι.

Κάτι νεότερο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρχε, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει πίσω μια απ’ τις δυο ομάδες και να έρθουν σε συμφωνία, ώστε να ταξιδέψει έπειτα ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού, ολοκληρώνοντας την συμφωνία.

Απ’ εκεί και έπειτα και εφόσον εξελιχθούν θετικά τα πράγματα σχετικά με τον Πόνσε, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα σπεύσουν άμεσα να προχωρήσουν και στην ενίσχυση του εξτρέμ, βρίσκοντας ήδη τους στόχους που θα κινηθούν για την απόκτηση τους.

Advertisement