25.6
10:00

Προχωράει για εξτρέμ

Πένυ Μακρή
Advertisement

Με την περίπτωση του Πόνσε να βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται και για την προσθήκη ενός εξτρέμ στο ρόστερ της ομάδας.

Τα περιθώρια στενεύουν, καθώς πλησιάζει η στιγμή που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στα Σπάτα και λίγες ημέρες αργότερα, θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει τα περισσότερα από τα βασικά του «εργαλεία» διαθέσιμα, έτσι ώστε η ομάδα να δουλέψει σχεδόν «γεμάτη» ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα του επιθετικού, Εζέκιελ Πόνσε και από εκεί και πέρα σειρά έχει η απόκτηση ενός εξτρέμ. Οι Κιτρινόμαυροι που έχουν στα υπόψιν τους αρκετές περιπτώσεις, δουλεύουν πάνω και σε κάποιες τις οποίες δεν έχουν αφήσει να βγουν στη δημοσιότητα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν εμπόδια.

Ως εκ τούτου, παράλληλα με την μεταγραφή επιθετικού, στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα και με εξτρέμ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Advertisement