Η «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ» και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για το γκρέμισμα των παράνομων Δημοτικών εγκαταστάσεων.Αναλυτικά:
«Μετά από 30 χρόνια ενός κακού κατεστημένου που παγίωσε ένα οικολογικό έγκλημα και μετά από τρία χρόνια επίπονων και ιδιαίτερων προσπαθειών, η σημερινή Δημοτική Αρχή ξεκίνησε επιτέλους την κατεδάφιση των παράνομων Δημοτικών εγκαταστάσεων μέσα στο στολίδι της πόλης, το Μητροπολιτικό Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Από σήμερα το πρωί μηχανήματα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησαν να κατεδαφίζουν τις εγκαταστάσεις που αποτελούν ντροπή για την πόλη. Η πίεση από την οικογένεια της ΑΕΚ και η –επιτέλους- εφαρμογή τελεσίδικων αποφάσεων έγινε πραγματικότητα. Η ΑΕΚ όχι μόνο χτίζει το νέο της γήπεδο, αλλά δίνει τέλος και στο μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έγκλημα των τελευταίων ετών.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά όλες τις υπηρεσίες, από τους απλούς υπαλλήλους, Διευθυντές, Γενικούς Διευθυντές, Γενικούς Γραμματείς των αρμόδιων υπηρεσιών, που έκαναν σωστά τη δουλειά τους, εφάρμοσαν τον νόμο και τις δικαστικές αποφάσεις και δεν πτοήθηκαν από τις φωνές και απειλές του Δήμου και όσων συστηματικά αντιστάθηκαν στην αυτονόητη εφαρμογή της νομιμότητας».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement