19.6
22:08

Παναθηναϊκός: «Δεν αλλάζει το μπάτζετ εάν μπουν τα 20 εκατ. ευρώ»!

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζει ότι το μπάτζετ δεν θα επηρεαστεί από την ενδεχόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έως του ποσού των 20 εκατ. ευρώ, διαψεύδει νέα επαφή για Κάτσε και τονίζει ότι τελειώνει την Παρασκευή του Δώνη.

Καμία μεταβολή δεν θα υπάρξει στο ποδοσφαιρικό μπάτζετ του Παναθηναϊκού ακόμη και στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η προκηρυχθείσα  Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους 20 εκατ. ευρώ, όπως ενημέρωσε την Τρίτη το τριφύλλι.
Οι πράσινοι τόνισαν χαρακτηριστικά ότι «για τα 20 εκατ. ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο», υπογραμμίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι τα χρήματα αυτά θα σχετίζονται κυρίως με την αποπληρωμή υφιστάμενων χρεών του συλλόγου.
Επιπλέον, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι η συνεργασία του συλλόγου με τον Γιώργο Δώνη είναι πολύ κοντά να οριστικοποιηθεί μέχρι Παρασκευή, ενώ για τον Κάτσε διέψευσε ότι έχει πραγματοποιηθεί νέα επαφή με τον ΠΑΟΚ και βελτιωμένη πρόταση.
«Εμείς κάναμε μια σοβαρή οικονομική πρόταση τηρουμένων των οικονομικών δυνατοτήτων, είναι πλέον εσωτερικό θέμα ΠΑΟΚ»…
Πηγή: sdna.gr
Advertisement