19.6
23:20

Ανανεώσεων συνέχεια στην ΑΕΚ – Μάγκας για πάντα ο Γεωργιάδης!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της καρδιάς του, έπειτα απ’ την συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στις δυο πλευρές. Παραμένει στην ΑΕΚ και ο Δομπρής!

Ο σχεδιασμός στο τμήμα του χάντμπολ βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά κύριο λόγο ο Νίκος Γραμματικός παίρνει τις αποφάσεις και κάνει τις εισηγήσεις του προς τον διοικητικό υπεύθυνο της ομάδας, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, έκανε σαφές ότι η παραμονή του βασικού κορμού, αλλά και κάποιων ακόμα έξτρα λύσεων που υπήρχαν απ’ την περασμένη σεζόν στην ομάδα, θα έπρεπε να παραμείνουν και για του χρόνου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, γι’ αυτό η ομάδα προχώρησε σε συμφωνία αρχικά με τον Στάθη Ζαμπούνη, έπειτα με τον Έλντιν Βραζάλιτσα και Χρήστο Μυλωνά και τώρα ήταν η σειρά δυο ακόμα αθλητών να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Μπάμπης Δομπρής με τον Διονύση Γεωργιάδη ήταν οι δυο αθλητές της Ένωσης, που ήρθαν σήμερα σε συμφωνία με τον Σταμάτη Παπασταμάτη και θα φοράνε και του χρόνου την φανέλα του Δικεφάλου. Ήταν αναμενόμενο για τον πρώτο να παραμείνει στην Ένωση, έπειτα απ’ την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τα Κιτρινόμαυρα, παρότι ήταν η πρώτη του χρονιά.

Απ’ την άλλη και για τον Γεωργιάδη, ήταν επιτακτική ανάγκη να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με τους Κιτρινόμαυρους, καθώς πρόκειται για τον αρχηγό αυτή της ομάδας και τον άνθρωπο που αποτελεί τον παλαιότερο παίκτη της Ένωσης.

Απ’ εκεί και έπειτα οι ανανεώσεις δεν θα μείνουν εκεί, με τον επόμενο που θα περνάει για συζητήσεις να είναι ο δεύτερος αρχηγός της ΑΕΚ και μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, Παναγιώτης Νικολαΐδης. Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παραμονή και του Ιούλιου Αργυρού, αλλά πιθανότατα και του Μάλικ Χόγκας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον και γι’ άλλους παίκτες της Ένωσης, όπως οι Γιώργος Πέρρος, Χρήστος Νικολαΐδης, Λάμπης Βαμβακάς, Γιώργος Τσικογιαννόπουλος, Ηλίας Χάτσικας και Θάνος Συγγάρης καθώς λήγουν και τα δικά τους συμβόλαια.

Advertisement