Μέσα απ’ το Δ.Σ που θα πραγματοποιηθεί για την ομάδα της Γαλικίας, θα αποφασίσουν και για την περίπτωση του Καρντάμπια.
Ο Φεντερικό Καρντάμπια που ανήκει στη Λα Κορούνια, έχει βάλει στη λίστα της η ΑΕΚ, όμως η περίπτωση του μόνο απλή δεν μπορεί να θεωρηθεί. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν γνωρίζει αν υπολογίζεται απ’ τον νέο προπονητή της ομάδας, Γκονζάλες, καθώς δεν ξέρει αν η ομάδα θέλει να τον πουλήσει.
Αυτό βέβαια θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς αν δεν υπολογίζεται απ’ τον νέο τεχνικό της ομάδας απ’ τη Γαλικία, τότε θα αποφασίσει το Δ.Σ για το τι θα πράξουν για τον 25χρονο εξτρέμ. Κι’ αυτό γιατί έχει συμβόλαιο με την Λα Κορούνια μέχρι το 2021, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Ώρας”.
Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της έχει εκφράσει ένα ενδιαφέρον, αλλά περιμένει να δει το τι θα πράξει η πλευρά της Ισπανικής ομάδας και έπειτα η επιθυμία του παίκτη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement