13.6
09:33

Απέχει πολύ η Άντερλεχτ από τα «θέλω» της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Βόσνιο καλά κρατεί, με τους Βέλγους να επιμένουν ότι τον θέλουν, τον ίδιο να διαψεύδει τον μάνατζερ του και την Ένωση να μην κατεβάζει τις απαιτήσεις της.

Από τη μία εμφανίζεται ο μάνατζερ του Όγκνιεν Βράνιες και δηλώνει ότι ο παίκτης δεν θα φύγει από την ΑΕΚ, από την άλλη, ο ίδιος ο στόπερ διαψεύδει τον μάνατζερ του,λέγοντας ότι έχει να κάνει δηλώσεις εδώ και 4 μήνες και από την άλλη, υπάρχει η Άντερλεχτ, η οποία κινείται για την απόκτηση του Βόσνιου.

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε πρόταση αξίας 2,1 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο απέχει πολύ από τα «θέλω» της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, οι Βέλγοι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ωστόσο και πάλι δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις του Δικεφάλου.

Είναι ξεκάθαρο, τόσο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και από τους Κιτρινόμαυρους, ότι αν ο Βράνιες δεν φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί την ΑΕΚ τότε δεν πρόκειται να φύγει. «Φέρε μας την πρόταση που θέλουμε, αλλιώς δεν το συζητάμε», λένε οι άνθρωποι της Ένωσης, σύμφωνα με την Ώρα.

Advertisement