13.6
19:45

Άνθρωπος της Άντερλεχτ στην Αθήνα για Βράνιες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ομάδας απ’ το Βέλγιο θέλουν να πιέσουν καταστάσεις και να τελειώνουν με την μεταγραφή του Βόσνιου αμυντικού, γι’ αυτό και ήρθε εκπρόσωπος τους στην Αθήνα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ για το κέντρο άμυνας της, γι’ αυτό και φαίνεται να έχει μετατραπεί σε μεγάλο πόθο της ομάδας, έχοντας ως αποτέλεσμα αρκετές πιέσεις προς την ΑΕΚ για να συμφωνήσει σε αυτήν την μετακόμιση.

Μέσα στους τρόπους πίεσης ήταν να έρθουν οι μάνατζερ που εκπροσωπούν την βελγική ομάδα, αλλά και τον Βόσνιο αμυντικό στην Αθήνα για να ξεκινήσουν νέο κύκλο συζητήσεων με την Ένωση. Οι επαφές μεταξύ τους δεν έχουν σταματήσει λεπτό, δείχνοντας τις προθέσεις τους για τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος απ’ την πλευρά του είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις και δείχνει διατεθειμένος ότι αν δεν ικανοποιηθεί απ’ την προσφορά των Βέλγων να μην συμφωνήσει για την συγκεκριμένη μετακόμιση. Μάλιστα, αυτή την ώρα η Άντερλεχτ απ’ την πλευρά της ανέβασε την προσφορά κι’ άλλο φτάνοντας την αυτή τη στιγμή στα 3 εκατ. ευρώ.

Ποσό που ναι μεν είναι ικανοποιητικό, αλλά όχι αυτό που ζητάει η ΑΕΚ απ’ τους Βέλγους, τονίζοντας τους ότι παραμένουν ακόμη πιο ψηλά οι απαιτήσεις τους και δεν πρόκειται να τις ρίξουν. Βέβαια, οι άνθρωποι της Άντερλεχτ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν εύκολα και πιθανότατα να κάνουν ακόμα καλύτερη προσφορά στην Ένωση.

Οι Κιτρινόμαυροι απ’ όσο λένε κύκλοι της ΠΑΕ, θα είναι διαθέσιμοι για να συζητήσει με τους Βέλγους, μόλις η προσφορά τους φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ ή τουλάχιστον να τα πλησιάσει, απ’ εκεί και έπειτα δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει κάτι άλλο.

Advertisement