Ο πρώην παίκτης αλλά και γενικός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, φέρεται να είναι ο υποψήφιος για το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».
το πλαίσιο της χθεσινής (11/6) παρουσίασης και συνέντευξης Τύπου του νυν τεχνικού του Άρη, Πάκο Ερέρα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως μέσα στο επόμενο διάστημα οι Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιήσουν μια ακόμα προσθήκη στο τεχνικό τιμ της νέας σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα ο 64χρονος κόουτς υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο δε θα προέρχεται από το εξωτερικό, καθώς επιθυμεί να συνεργαστεί με κάποιον που θα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και πρωτίστως το τι εστί Άρης.
Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του Γιώργου Κολτσίδα που δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον Πάκο Ερέρα στους… Σουπερλιγκάτους πλέον Θεσσαλονικείς.
Παρόλα αυτά οι εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται να πραγματοποιηθούν κατόπιν της επιστροφής του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, από τις ΗΠΑ όπου μετέβη προκειμένου να συναντηθεί με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σάκιεβιτς.
Όσον αφορά τον Γιώργο Κολτσίδα, η περίπτωση του φαντάζει ιδανική για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς έχει γνώση των αναγκών του Άρη από την προηγούμενη θητεία του ως γενικός αρχηγός πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ επίσης προέρχεται από την οικογένεια των «κιτρίνων».
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement