12.6
22:24

Είπε «ΟΧΙ» ο Ιωνικός Ν.Φ. στην ΑΕΚ της Καρδιάς!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας για την επιστροφή της ΑΕΚ στα ιερά χώματα, χρησιμοποιώντας το Κλειστό τους το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της Ένωσης.

Το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Χρήστο Σύλλα, συζητώντας την πιθανή χρησιμοποίηση του Κλειστού του Ιωνικού, απ’ το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της Ένωσης.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε η συγκεκριμένη συνάντηση, έδειχνε ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά διάθεση για να βρεθεί λύση. Ο κ. Σύλλας είχε περιθώριο μέχρι την Τετάρτη (13/06) να απαντήσει στην ΑΕΚ, αλλά τελικά σήμερα έστειλε την αρνητική του απάντηση.

Χωρίς να έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής ο λόγος άρνησης του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ καλείται να αναζητήσει νέα λύση για την έδρα του ανδρικού τμήματος βόλεϊ τη νέα χρονιά, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αρνητική απάντηση είναι η δεύτερη μέχρι στιγμής, καθώς η πρώτη είχε έρθει απ’ το κλειστό του Σπόρτινγκ.

Advertisement