12.6
23:14

Δεν υπήρχαν ώρες για την ΑΕΚ ισχυρίζεται ο Ιωνικός Ν.Φ.

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η επιστολή που έστειλε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας προς την ΑΕΚ, γνωστοποιώντας την αρνητική του απάντηση, τονίζει μέσα ότι δεν υπήρχαν ώρες για να διαθέσει στους Κιτρινόμαυρους, καθώς απ’ τις 14:00 μέχρι τις 23:30 είναι για τα τμήματα του συλλόγου τους.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ και στην πρόταση της να χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ομάδας το Κλειστό τους.

Μέσα στην επιστολή που απέστειλαν στους Κιτρινόμαυρους αναφέρουν και τους λόγους για να πάρουν την απόφαση να απαντήσουν αρνητικά. Συγκεκριμένα, ο Ιωνικός Ν.Φ. ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχαν ώρες διαθέσιμες για την ΑΕΚ, καθώς τα τμήματα της ομάδας τους χρησιμοποιούν το Κλειστό απ’ τις 14:00 μέχρι τις 23:30.

Γι’ αυτό το συμβούλιο που πραγματοποίησε η τοπική ομάδα, αποφάσισε ομόφωνα στην άρνηση της παραχώρησης του Κλειστού στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Όπως είναι λογικό στην Ένωση μετά απ’ την συγκεκριμένη άρνηση, «βράζουν» καθώς το περασμένο Σάββατο που είχε γίνει η συνάντηση, έδειχναν ιδιαίτερα συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να βρεθεί λύση, όμως όπως αποδείχτηκε δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν ότι αν ήθελαν και υπήρχε διάθεση να βρεθεί λύση, τότε θα την έβρισκαν από κοινού και όλοι θα έμεναν ικανοποιημένοι, αλλά διάθεση δεν υπήρξε ποτέ και ο Ιωνικός Ν.Φ. παρότι αναφέρει στην επιστολή του «αδελφό» σωματείο την Ένωση, γυρίζει για μια ακόμα φορά την πλάτη, θέλοντας πιθανότατα μακριά τους Κιτρινόμαυρους απ’ την περιοχή τους.

Advertisement