11.6
16:26

Σκέψεις για Χάβο στην Κέρκυρα

AEK1924.gr team
Σκέψεις για Χάβο στην Κέρκυρα
Advertisement

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάκη Χάβο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της. Ο 48χρονος είχε δουλέψει τελευταία φορά πέρυσι στον Παναιτωλικό.

Από τις ομάδες που δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν είναι η Κέρκυρα. Η νησιωτική ομάδα υποβιβάστηκε από τη Super League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά λόγω της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης υπάρχει η πιθανότητα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η πορεία στο… άγνωστο προβληματίζει τη διοίκηση, η οποία πάντως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, γι’ αυτό και κάνει σκέψεις και επαφές για το πώς θα πορευτεί. Μία εξ’ αυτών είναι η συζήτηση και συνάντηση που έγινε με τον Μάκη Χάβο. Ο 48χρονος προπονητής βρέθηκε προ ημερών σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το deal χάλασε.

Οι Φαίακες βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική να πορευτούν με τον Χάβο στην τεχνική ηγεσία. Ο Μακεδόνας είχε δουλέψει τελευταία φορά στον Παναιτωλικό, ενώ έχει εργαστεί και σε ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, η άδεια που δεν εξασφάλισε η Κέρκυρα δεν σημαίνει ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών. Η νησνιωτική ΠΑΕ δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία στην οποία έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Της είχε επιβληθεί απλά ρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν είχε παρουσιάσει έσοδα.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->