
Σε μια τεράστια κίνηση προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον παικταρά Ντανιέλ Μασιέλ ντε Σόουζα.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει στην πρώτη κατηγορία και με τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμή, δείχνει ότι έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει.
Η διοίκηση, η οποία έχει συμφωνήσει ήδη με τους Μότα και Λιόκα, «έκλεισε» τπν Βραζιλιάνο παικταρά, Ντανέλ Μασιέλ ντε Σόουζα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλία και τις Κάννες.
Η Ερασιτεχνική κυνήγησε το θέμα του 29χρονου ακραίου και ουσιαστικά τον πήρε από τα χέρια του ΠΑΟΚ, καθώς και ο ίδιος προτιμούσε την Ένωση από τους «ασπρόμαυρους». Ο Μασιέλ έδειξε εξ’ αρχής πόσο πολύ θέλει να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και μάλιστα έκανε μοντάζ μοντάζ σε μία φωτογραφία «ντύνοντας» τον εαυτό του, φορώντας τη φανέα της ΑΕΚ και στέλνοντας την στα στελέχη της ΑΕΚ.
Ο Μασιέλ έχει ύψος 1.95 μ. είναι 94 κιλά και έχει άλμα που φτάνει τα 3.40 μ. (!) έρχεται για την ΑΕΚΑΡΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement