31.5
06:29

ΑΕΚ: «Να παρέμβει ο εισαγγελέας»

Νίκος Κλεισαρχάκης
ΑΕΚ: «Να παρέμβει ο εισαγγελέας»
Advertisement

Η νέα παρανομία που σκαρφίστηκε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, εξόργισε τους ανθρώπους της οικογένειας της ΑΕΚ, όπου ζήτησε, με κάθε επίσημο τρόπο, την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Όπως είχε γίνει και χθες (29/5) γνωστό, ο Άρης Βασιλόπουλος προέβη σε έναν νέο «βιασμό» του Άλσους και του όποιου πρασίνου έχει παραμείνει ανέπαφο στο Άλσος, που τόσο λέει ότι υπερασπίζεται.

Η νέα αυτή παρανομία αφορά μία είσοδο που ανοίχτηκε για να μπορούν, τα σκουπιδιάρικα του κ.Βασιλόπουλου, να εισέρχονται στο καταπατημένο μέρος του Άλσους. Μάλιστα έχει γίνει πάνω σε κατεδαφιστέα και παράνομη εγκατάσταση.

Το χειρότερο από όλα είναι η χρήση τροχού στο χώρο του Άλσους, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της παρανομίας, κάτι άκρως επικίνδυνο. Η χρήση τροχού σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, δημιουργεί τεράστιο κίνδυνο πυρκαγιάς, με ανεπανόρθωτες συνέπειες, όπου δεν φαίνεται να συγκίνησαν κανέναν.

Από την πλευρά της η Ένωση, δεν κάθισε με δεμένα τα χέρια. Έχει ήδη ειδοποιήσει τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να υπάρξει άμεση παρέμβαση και να σταματήσει το «πάρτι» παρανομίας που έχει στηθεί.

Όλες οι διαθέσιμες νομικές ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και επώνυμες καταγγελίες ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών.

Επίσης η ΑΕΚ ετοίμασε και μία ομάδα περιφρούρησης, με στόχο να σταματήσει νέες παρανομίες και να αποτρέψει πιθανούς κινδύνους, που ίσως προκαλούσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στο Άλσος που προστατεύει με κάθε τρόπο η κιτρινόμαυρη πλευρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->