
Η ΑΕΚ έχει σκοπό να ενισχυθεί στα εξτρέμ και η περίπτωση του 25χρονου Αργεντινού εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.
Μάρκο Λιβάγια και Χρήστος Αλμπάνης είναι οι δύο πρώτοι που έκλεισαν θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές με τους Κάιπερς και Γιαννίκογλου.
Ωστόσο η Ένωση δεν θα σταματήσει εκεί! Περιμένοντας τις εξελίξεις με το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ, οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ΑΕΚ στα άκρα της επίθεσης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος , έχει βάλει στο μάτι την περίπτωση του Φέντε Καρτάμπια.
Σύμφωνα με την Ώρα, η ΑΕΚ τσεκάρει τον 25χρονο Αργεντινό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λα Κορούνια μέχρι το 2021, ωστόσο με τον υποβιβασμό της ομάδας του, είναι επιθυμία του να αποχωρήσει.
Τη φετινή σεζόν μέτρησε 20 αγώνες στην Πριμέρα, με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει περάσει από τις Βαλένθια, Κόρντομπα και Μπράγκα, έχοντας 105 συμμετοχές στην Ισπανία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement