Τον δίδυμο αδερφό του θέλει να φέρει στην ίδια ομάδα που αγωνίζεται και ο ίδιος, ο Τιάγκο Λόπες, καθώς φαίνεται να τον πρότεινε στην Καϊσέρισπορ.
Η τουρκική ομάδα αναζητεί αριστερό μπακ, την ώρα που στο δεξί άκρο της άμυνας διαθέτουν τον αδερφό του δικού μας Λόπες.
Έτσι, αδερφός καλεί αδερφό και ο Τιάγκο φαίνεται να έχει προτείνει τον Έλντερ στην ομάδα του, με στόχο να φέρει τον δίδυμο του στην Τουρκία.
Ο Έλντερ Λόπες δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ ειδικά προς το τέλος της σεζόν, παρότι αγωνίστηκες σε 31 παιχνίδια.
Παρόλα αυτά υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή και η ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, με τον οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2019.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement