Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποθέωσε τους Ροντρίγκο Μολέδο, Δημήτρη Κουρμπέλη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ παραδέχθηκε πως θα ήθελε και τον Μάρκους Μπεργκ στον Ολυμπιακό.Μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε στο ΦΩΣ:
«Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Και ο Κουρμπέλη μού αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου… Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».
Ερώτηση έγινε και για τον Λάζαρο, ο οποίος τη νέα σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα: «Ο Λάζαρος είναι το παιχτρόνι. Θα κάνει τη διαφορά φέτος. Και εκτιμάω ότι όπου πήγε έδινε και την ψυχή του».
Όσο για τον Λεμονή και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού είπε: «Ο Κοβάσεβιτς είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε με τον Λεμονή και για τον ερχομό του άλλου. Εγώ τον ήθελα τον Τάκη στην ομάδα. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκα που έλεγα ότι άλλος βάζει τα λεφτά (Σαββίδης) και άλλος θα τους πάρει το πρωτάθλημα (Μελισσανίδης)…»
Τέλος ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:«Ο Μαρινάκης έχει υποστεί τα πάνδεινα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μασάει, είναι παλικάρι. Θα είμαι δίπλα του όσο ζω».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement