Αυτοψία από την κάμερα του agiasofia.today στο παράνομο χώρο του δήμου δίπλα στο οικόπεδο της ΑΕΚ με τα απορριμματοφόρα και τα σπουπίδια
Η απομάκρυνση των παράνομων εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας από το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ήδη δρομολογηθεί, όμως ο κίνδυνος παραμένει, όσο αυτές οι εγκαταστάσεις συνεχίσουν να γειτνιάζουν με το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Η κάμερα του agiasofia.today βρέθηκε στο «σύνορο» αυτών των… δύο κόσμων και ο πολιτικός μηχανικός της DIMAND Μάρκος Ζαφειρίου ανέλυσε το πόσο επικίνδυνο είναι να λειτουργεί το εργοτάξιο χωρίς να έχει διαμορφωθεί στη βόρεια πλευρά του ζώνη πυροπροστασίας, κάτι που ήδη έχει γίνει στην άλλη πλευρά. Η παρουσία των εγκαταστάσεων του Δήμου έχει ήδη κριθεί παράνομη και είναι επιτακτική η ανάγκη της απομάκρυνσής τους, όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement