18.5
13:11

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή (20/05) οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει δίπλα του τον κόσμο της ομάδας, για να στηρίξει την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων στον δεύτερο αγώνα του τελικού Challenge Cup με την Ποτάισα Τούρντα.

Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να είναι δύσκολο να ανατραπεί κόντρα σε μια ομάδα που έχει το τετραπλάσιο μπάτζετ απ’ την ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και να στηρίξει τους Μάγκες για την φετινή τους Ευρωπαϊκή πορεία.

Το τμήμα που κράτησε την ΑΕΚ στα δύσκολα και τις χάρισε επιτυχίες και τίτλους, έχει την ανάγκη την στήριξη του κόσμου, ώστε όλοι μαζί να γράψουν ιστορία, καθώς το συγκεκριμένο ματς είναι μια ακόμα επιτυχία που θα γραφτεί στην ιστορία του τμήματος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ενώ παράλληλα και για το Ελληνικό χάντμπολ, καθώς για πρώτη φορά το Κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα μετατραπεί σε γήπεδο χάντμπολ, γι’ αυτό και θα κληθούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όλο το χάντμπολ της χώρας, από υψηλόβαθμα στελέχη μέχρι αθλητές και αθλήτριες.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Νίκος Γραμματικός επισήμανε τα λάθη των παικτών του, στους ίδιους και τους επισήμανε ότι θα πρέπει να εμφανίσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στο ματς της Αθήνας, καθώς τους ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τα παρατάνε και δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν «λευκή πετσέτα», με τον στόχο της ομάδας να παραμένει η νίκη και η ανατροπή του κατά τους σκορ (πάνω από 11 γκολ) για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Γι’ αυτό την Κυριακή (20/05) είναι υποχρέωση όλων να βρεθούν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και να στηρίξουν τους Μάγκες και να τους ωθήσουν προς τη νίκη και γιατί όχι και στην ανατροπή του σκορ, που θα χαρίσει στην ομάδα τον πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο για το τμήμα χάντμπολ.

 

Advertisement