16.5
14:01

Λάζαρε για ποια εμπιστοσύνη μιλάς;

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Λίγο μετά από έναν χαμένο τελικό αλλά και μια μεγάλη και επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ, ο κ. Χριστοδουλόπουλος, με προσωπική του δήλωση έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, πέρασε στην επίθεση και βασιζόμενος πάνω στην λέξη “εμπιστοσύνη” κατηγόρησε την Ένωση και άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου. Η αλήθεια όμως είναι μια και αυτή δεν έχει μέσα την λέξη εμπιστοσύνη… Γράφει ο psyxiatRos Βαγγέλης Κατσαΐτης

Η εμπιστοσύνη είναι τεράστια λέξη. Ανήκει στην κατηγορία με τις λέξεις που η έννοια τους περιλαμβάνει αμέτρητα και ισχυρά συναισθήματα. Όπως είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η προδοσία. Οπότε όταν την χρησιμοποιείς στο λεξιλόγιο σου για να εκφραστείς, ξέρεις τι σημαίνει και δεν κάνεις ποτέ λάθος όταν την αναφέρεις.

Στην περίπτωση βέβαια του κ. Χριστοδουλόπουλου, η αναφορά μεν έγινε, αλλά ήταν τελείως λανθασμένη ή τουλάχιστον ειπώθηκε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, χωρίς όμως να βασίζεται στην πραγματικότητα. Είτε στην μια περίπτωση, είτε στην άλλη, ο κ. Χριστοδουλόπουλος είναι… οφσάιντ διότι η εμπιστοσύνη δεν περιέχει μέσα την λέξη ψέμα και το αντίθετο.

Εσύ έδειξες εμπιστοσύνη;

Θα μου πει κάποιος προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις… Γιατί ρε φίλε, ήσουν μπροστά στις συζητήσεις; Όχι δεν ήμουν μπροστά, αλλά κατάφερα από πολλαπλές πηγές να διασταυρώσω το περιστατικό που συνέβει στο πρώτο ραντεβού και να σχολιάσω πάνω σε αυτό πως στο τελείωμα της κουβέντας κανείς από τους δύο δεν έδωσε το χέρι στον άλλον. Είτε από την συμπεριφορά του Μελισσανίδη, είτε από την συμπεριφορά του κ. Χριστοδουλόπουλου, το γυαλί ράγισε την ίδια στιγμή που τελείωσε και η κουβέντα.

Αυτά που έκανε ο Λάζαρος με τον τρόπο του, μήνες πριν το ραντεβού των δύο, τα είχαν πιάσει οι κεραίες του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, οπότε εξ αρχής η κουβέντα ήταν καταδικασμένη να έχει την συγκεκριμένη κατάληξη, από την στιγμή που ο ένας από τους δύο δεν έκανε πίσω. Δυστυχώς καλώς ή κακώς, τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί στον οργανισμό ΑΕΚ, που να μην το αντιληφθεί… ο μεγάλος. Για τον λόγο αυτό, το ύφος του Τίγρη δεν ήταν απέναντι σε έναν παίκτη που παλεύει για την Ένωση και έχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην ομάδα του και για το δικό του μέλλον.

Αντιθέτως απέναντι υπήρχε ένας παίκτης που έχει ξεκινήσει από τα μέσα του πρώτου γύρου να βγάζει δυσαρέσκεια, είτε με τις αποφάσεις του Μανόλο, είτε με την κωλυσιεργία στην υπόθεση ανανέωσης. Δεν έκανε φυσικά κακό στην ΑΕΚ, ούτε δημιουργούσε πρόβλημα, αλλά όσοι τον ήξεραν γνώριζαν και τις σκέψεις του.

Από Γενάρη σφύριζε κλέφτικα

Όλα τα παραπάνω έγιναν εντονότερα, με τις φήμες να αναφέρουν πως σε συμπαίκτες του και γενικά σε πολύ κλειστό του κύκλο έλεγε πως εγώ πλέον μένω ελεύθερος. Ενδεχομένως πάνω σε αυτό, μπορεί κάποιος από την πλευρά του κ. Χριστοδουλόπουλου να έκανε και κάποιες επαφές με άλλες ομάδες, αφού άλλωστε τον κάλυπτε και η FIFA με το εξάμηνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου με την ομάδα που αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής.

Ε, όλα τα παραπάνω τα ήξερε ο Μελισσανίδης από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό η πρόταση με την 48ωρη διορία. Διότι προφανώς γνωρίζοντας τα πάντα, από τις πληροφορίες του, πίστευε πως ο παίκτης είχε δώσει τα χέρια με άλλη ομάδα. Όταν κάθεσαι στο τραπέζι με τον Τίγρη, πρέπει να έχεις τα “χέρια σου καθαρά” διότι όποια σκέψη και να έχεις για να του την φέρεις, την γνωρίζει και το “ρουά” που θα επιχειρήσεις, γίνεται “ματ” από την πλευρά του.

Έτσι λοιπόν από την αρχή της υπόθεσης «ανανέωση Χριστοδουλόπουλου», η λέξη εμπιστοσύνη δεν υπήρχε από καμία πλευρά, οπότε δεν θα μπορούσε να απαιτεί εμπιστοσύνη η μια πλευρά, όταν για λογαριασμό της έτρεχε σχέδιο “επόμενης μέρας” σε άλλη… αγκαλιά.

Επίλογος με ευχαριστώ 

Η ιστορία πλέον έγραψε και όλοι σε αυτό τον κόσμο, κρίνονται από τις επιλογές τους. Έτσι λοιπόν Χριστοδουλόπουλος και ΑΕΚ σε λίγο καιρό από τώρα, θα βλέπουμε τις επιπτώσεις των επιλογών τους και κατά πόσο θα έχουν δικαιωθεί.

Όπως και να έχει όμως, ότι και να αποφάσισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, δεν σημαίνει ότι όλα όσα έκανε με την φανέλα της ΑΕΚ, διαγράφονται. Αντιθέτως, για την φετινή χρονιά έπραξε τα μέγιστα και ο τίτλος του πρωταθλήματος ανήκει και στον ίδιο.

Ένα ευχαριστώ λοιπόν για όσα έκανε για την ΑΕΚ είναι δεδομένο και φυσικά να έχει όλα τα καλά στην προσωπική του ζωή, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, καλή τύχη γιατί θα την χρειαστεί.

ΥΓ1: Γελοίο το επιχείρημα ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 100 χιλιάρικα παραπάνω για να τον κρατήσει. Όπως και ότι δεν έδωσε ο Μελισσανίδης ο καβούριας, την στιγμή που πληρώνει 700 χιλιάρικα για δανεισμό εδώ και δύο χρόνια… Άλλο ήταν το θέμα όπως αποδείχθηκε.

ΥΓ2: Να με συγχωρέσετε για τον χαρακτηρισμό, αλλά είναι χαζό το σχόλιο τύπου, “κοίταξε το συμφέρον του και ήθελε να εξασφαλίσει την οικογένεια του, γι’ αυτό πήγε στα λεφτά”. Θέλετε να μου πείτε ότι ο Λάζαρος που στα 22 του έβγαλε 2 εκ., είχε ανάγκη τα λεφτά για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του. Τα πιστεύετε ή τα λέτε έτσι; Πόσα θέλει ο καθένας από εσάς, που αναφέρει το παραπάνω επιχείρημα, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του;

ΥΓ3: Σε έναν σύλλογο που γεννήθηκε και πέθανε με τις προσωπολατρίες, δεν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο στην αναγέννηση του… Το μοναστήρι να είναι καλά και ειδικά αυτή την εποχή, είναι πάρα πολύ καλά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement